La nostra música

Lia Sampai Amagatalls de llum

Amagatalls de llum

2021

Amagatalls de llum és el segon treball de la cantautora Lia Sampai acompanyada del guitarrista Adrià Pagès. Des de la senzillesa i la complicitat construeixen relats que abracen el món personal i el social, tot davallant en els racons més íntims i fràgils. Per fer-ho, incorporen a la veu i la guitarra – ambdues centrals – altres instruments de corda i guitarres elèctriques, ampliant la seva sonoritat per aconseguir una expressivitat precisa que enalteix cada paraula.

L'Endemà, de Lia Sampai i Adrià Pagès

L'Endemà

2019

La primera Nadala de Lia Sampai, ens ofereix un escenari allunyat dels tòpics. Va ser escrita durant la segona quinzena d’octubre de 2019, mentre la gent començàvem l’onada per guarnir els carrers i les places del país. Diu coses que es poden dir durant tot l’any, evocant decorats que poc tenen a veure amb la coloraina de les quatre o cinc setmanes que tenim per davant. Paradoxalment, en sentir-la, ens convida al Nadal més profund i amorós.

Pinyols de gel, de Lia Sampai i Adrià Pagès

Pinyols de Gel

2019

Primer videoclip de Lia Sampai amb Adrià Pagès. Gravat a la Ribera d’Ebre l’octubre de 2019 per TerralStudio. Enregistrament, mescla i mastering del so per Cardamomo Studios.

Portada La Fada Ignorant, de Lia Sampai i Adrià Pagès

La Fada Ignorant

2019

Lia Sampai, acompanyada d’Adrià Pagès, ens porta el seu primer treball, senzill i íntim. Guitarra i veu conformen l’escència de La Fada Ignorant en 10 cançons.

© Lia Sampai 2021